Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 19 Jan 2014, 22:56
goxy63 goxy63 is offline
 
Join Date: Oct 2008
I am having trouble with saving scores, also with game load...this is for some games not all

Few months back I did mode rewrite URLS official VB code, everything worked in that time, of course I did not check every game but even in that time few users did play games on my site but were not complaining about saving scores or taht game is not loading for them...

I did try this htaccess code here, ading it under
RewriteEngine on

also did erase code in index.php file

but no, for some games its not working but for some games it is, I am confused as before those games were saving scores and also were loading now some games dont save score or dont load at all

pls help

thanks

ooooppss
I can see this is for V2.7.2 but I am using 2.7.1
Same thing or I have to upgrade arcade ?
Reply With Quote
  #17  
Old 02 Feb 2014, 23:13
goxy63 goxy63 is offline
 
Join Date: Oct 2008
Upgraded VB to lastes version 4.2.2
Upgraded arcade to latest version V2.7.2, using main arcade.php from V2.7.1

As suggested in this thread:
in arcade.php
changed from

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

index.php changed as mentioned here

.htaccess also changed and added as mentioned here in this thread

also added this in .htaccess file as my admin cp has changed name:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

after this last change in .htaccess all games which were working but not saving score now do save scores

I am using Mod Rewrite Friendly URLs in VB adminCP options
Also default VB .htaccess file for that

My forums are in a root


Can anyone please suggest me what to do, now main problem is that some games are not working at all, just like brooken game cant start but its flickering, or frozen, blinking.. not all games, some of them while very same games on another VB forums [same versions and all] are working just fine

Did try to open games in style without modifications, did try to disable one by one modification and test all but same thing happens no mater what
Finally I try to uninstall some games with problem than do a fresh install, same problem again

ps
Issue is with me since I started to use Mod Rewrite Friendly URLs, or after my server was upgraded, after these two noticed this issue but never on all games just some

--------------- Added 03 Feb 2014 at 13:59 ---------------

my index.php file is in a root

and when saving score it looks like this

/forums/index.php?autocom=arcade&do=savescore

when saving score "/forums/" should not e there...my problem is 99% related with mode rewrite URLS just dont know how to deal with it when it comes to arcade

Last edited by goxy63; 02 Feb 2014 at 23:22.
Reply With Quote
  #18  
Old 05 Feb 2014, 00:47
xxdestinyxx xxdestinyxx is offline
 
Join Date: Dec 2008
Hey Hippy

I am getting the following error on top of my arcade since we moved to a new server last month.

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kbergfor/public_html/forums/arcade.php on line 3191

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/arcade.php:3191) in [path]arcade.php on line 97
I went through your fixes here but none of them seemed to apply to this situation. I did use the new arcade.php which fixed the first error in your post, but not these ones.

Can you help us?

EDIT: Downgrading from PHP 5.3 to 5.2 worked.

Last edited by xxdestinyxx; 05 Feb 2014 at 01:06.
Reply With Quote
  #19  
Old 08 Feb 2014, 15:27
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
Sorry guys I been busy with that thing called life
All fixes posted here are still working to date
On the lasted php sql configuration

If your having issues still shoot me a pm with details to your site and server info
And a link to your posttthat explains the issue your having and I will try to fix your issue

On the other hand If your issue has been resolved
Please post how so others may benefit from your finding
Originally Posted by xxdestinyxx View Post
Hey Hippy

I am getting the following error on top of my arcade since we moved to a new server last month.



I went through your fixes here but none of them seemed to apply to this situation. I did use the new arcade.php which fixed the first error in your post, but not these ones.

Can you help us?

EDIT: Downgrading from PHP 5.3 to 5.2 worked.
Originally Posted by goxy63 View Post
Upgraded VB to lastes version 4.2.2
Upgraded arcade to latest version V2.7.2, using main arcade.php from V2.7.1

As suggested in this thread:
in arcade.php
changed from

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

index.php changed as mentioned here

.htaccess also changed and added as mentioned here in this thread

also added this in .htaccess file as my admin cp has changed name:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

after this last change in .htaccess all games which were working but not saving score now do save scores

I am using Mod Rewrite Friendly URLs in VB adminCP options
Also default VB .htaccess file for that

My forums are in a root


Can anyone please suggest me what to do, now main problem is that some games are not working at all, just like brooken game cant start but its flickering, or frozen, blinking.. not all games, some of them while very same games on another VB forums [same versions and all] are working just fine

Did try to open games in style without modifications, did try to disable one by one modification and test all but same thing happens no mater what
Finally I try to uninstall some games with problem than do a fresh install, same problem again

ps
Issue is with me since I started to use Mod Rewrite Friendly URLs, or after my server was upgraded, after these two noticed this issue but never on all games just some

--------------- Added 03 Feb 2014 at 13:59 ---------------

my index.php file is in a root

and when saving score it looks like this

/forums/index.php?autocom=arcade&do=savescore

when saving score "/forums/" should not e there...my problem is 99% related with mode rewrite URLS just dont know how to deal with it when it comes to arcade
Originally Posted by goxy63 View Post
I am having trouble with saving scores, also with game load...this is for some games not all

Few months back I did mode rewrite URLS official VB code, everything worked in that time, of course I did not check every game but even in that time few users did play games on my site but were not complaining about saving scores or taht game is not loading for them...

I did try this htaccess code here, ading it under
RewriteEngine on

also did erase code in index.php file

but no, for some games its not working but for some games it is, I am confused as before those games were saving scores and also were loading now some games dont save score or dont load at all

pls help

thanks

ooooppss
I can see this is for V2.7.2 but I am using 2.7.1
Same thing or I have to upgrade arcade ?
Reply With Quote
  #20  
Old 08 Feb 2014, 16:24
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Wouldnt this be for older v3arcade?

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

ibProArcade should use this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



--------------- Added 09 Feb 2014 at 01:24 ---------------

Anther fix:
This one is for dark skins..

Add this to the ARCADE.css


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com

Last edited by stangger5; 08 Feb 2014 at 19:27.
Reply With Quote
  #21  
Old 12 Feb 2014, 23:39
xxdestinyxx xxdestinyxx is offline
 
Join Date: Dec 2008
OK, our arcade was working fantastic after I downgraded the PHP version it was using then today games stopped saving scores.

I added the index code (to my content file for 4.x suite although I did try in the index too but that did not work either).

My .htaccess is

RewriteEngine on

# Send hardcoded ipa scores to arcade instead
RewriteCond %{QUERY_STRING} act=Arcade [OR]
RewriteCond %{QUERY_STRING} autocom=arcade
RewriteRule ^index.php arcade.php [L,QSA]
AddHandler application/x-httpd-php52 .php .php5 .php4 .php3
I tried removing the last line and just got other errors on top so I put it back.

I am getting error code # 011 on some games and error code # 006 on others.

If I add the code to my index.php instead of my content.php it changes to error # 010

Any advice?

EDIT in case you need the exact error:

Space invaders (and some others)

Error #011 -> gid=2|ui[a_sess_gid]=2|g[gid]=|vs[mid]=5|vs[gname]=invaders|gamename=
Zombie Breaker which is a game I had added (and it worked for awhile, we're actually in a tournament and this happened!)

Error #006 -> genscore= | decodescore=4 | score=0

Last edited by xxdestinyxx; 13 Feb 2014 at 14:45.
Reply With Quote
  #22  
Old 27 Mar 2014, 00:49
AuroraStorm's Avatar
AuroraStorm AuroraStorm is offline
 
Join Date: Nov 2006
Hello!

I'm trying to update the Navbar template but when I try to find this:

< li>< a href="calendar.php{ vb:raw session.sessionurl_q}" > { vb:rawphrase calendar}< /a >< /li >

I get "not found"

Is there a way around this? Thanks!
Reply With Quote
  #23  
Old 27 Mar 2014, 00:56
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
If your vb4
You'll need to use the navigation manager in your admincp.
Reply With Quote
  #24  
Old 27 Mar 2014, 00:59
AuroraStorm's Avatar
AuroraStorm AuroraStorm is offline
 
Join Date: Nov 2006
Hey Hippy!

Okay, I see it (using 4.2.2) but I'm not sure which one to update...

--------------- Added 27 Mar 2014 at 01:02 ---------------

Oh wait...I think I get it. I have to create a tab and use the code as the link for the navbar?

--------------- Added 27 Mar 2014 at 01:38 ---------------

YES! I figured it out! Thank you, Hippy!
Reply With Quote
  #25  
Old 28 Mar 2014, 15:42
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
I`ve made a easy to install mod for that...

ibProArcade Tab in Navbar vb4.2
Found here: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=309596
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #26  
Old 07 Jun 2014, 00:40
Bozza Bozza is offline
 
Join Date: Jul 2003
I'm not having scores recorded on mine - it's the only issue I have. I've looked at this...

Score Not Saving / Missing token
this code is found in your ibproarcade file you downloaded from the mod

Code:
open index.php

At the very beginning of the File, right after:
----------------------------------------------------------
<?php
----------------------------------------------------------

you have to insert:
...but there is no index.php as part of my arcade install. I tried the code in the main forums index.php but this seemed to cause the whole site to hang.

Any ideas on where I should be looking to apply this code please?

Last edited by Bozza; 07 Jun 2014 at 08:28.
Reply With Quote
  #27  
Old 08 Jun 2014, 01:41
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
You add it to the main index.php file..

Below <?php add the code between these:
// ibProArcade

// end of ibProArcade
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #28  
Old 29 Oct 2014, 10:03
AlBundy AlBundy is offline
 
Join Date: Nov 2008
Hi,
sorry but i have same problem with activity.php ....
i edit my htaccess and upload new arcade.php from http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=2328579

but what i must change for fix it?
i only use vbulletin 4 with cms... not vbadvanced. I do not get the solution
Reply With Quote
  #29  
Old 05 Nov 2014, 17:07
Padyn Padyn is offline
 
Join Date: Oct 2005
I'm running into problems getting the display to look correct. I applied the change to make the css file as a file but I didn't see any css modifications posted around clean up. It could be that the theme I purchased, didn't account for the arcade appropriately I'm just not sure.

See Arcade: http://www.twistedbastards.com/arcade.php

Any thoughts?
Reply With Quote
  #30  
Old 06 Nov 2014, 13:32
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Originally Posted by Padyn View Post
I'm running into problems getting the display to look correct. I applied the change to make the css file as a file but I didn't see any css modifications posted around clean up. It could be that the theme I purchased, didn't account for the arcade appropriately I'm just not sure.

See Arcade: http://www.twistedbastards.com/arcade.php

Any thoughts?
Change your ARCADE template to this on every style/skin :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:25.

Layout Options | Width: Wide Color: