Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 29 Nov 2012, 23:33
webcosmo's Avatar
webcosmo webcosmo is offline
 
Join Date: Apr 2008
Some Templates Lost

I tried to change the layout and template for a forum page. Then template got changed and I don't see several of the default templates any more e.g. Default Forums Page Template, Default Channel Page template and Default Category Page Template.

Is there any way to get them back on?

Last edited by webcosmo; 29 Nov 2012 at 23:40.
Reply With Quote
  #2  
Old 30 Nov 2012, 14:02
webcosmo's Avatar
webcosmo webcosmo is offline
 
Join Date: Apr 2008
anybody?
Reply With Quote
  #3  
Old 30 Nov 2012, 14:21
Disco_Dave's Avatar
Disco_Dave Disco_Dave is offline
 
Join Date: May 2011
Do you not ask it to save old templates?

Also have you got any back ups..
__________________
www.nirc.co.uk
Reply With Quote
  #4  
Old 30 Nov 2012, 16:23
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Have you tried running the upgrade.php script again?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #5  
Old 01 Dec 2012, 16:32
webcosmo's Avatar
webcosmo webcosmo is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by Lynne View Post
Have you tried running the upgrade.php script again?
I just ran the upgrade.php without any problem. However that didnt resolve this problem.

Please suggest.
Reply With Quote
  #6  
Old 01 Dec 2012, 17:00
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Take a look at your pagetemplate table, are they still there?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #7  
Old 01 Dec 2012, 21:23
webcosmo's Avatar
webcosmo webcosmo is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by Lynne View Post
Take a look at your pagetemplate table, are they still there?
those default forum template and others missing ones doesnt exist on the pagetemplate table, no.
Reply With Quote
  #8  
Old 01 Dec 2012, 22:01
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Well, unless you have a backup of that table, I'd suggest reinstalling. I'd also enter whatever you did as a bug report in Jira so it can't happen again.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:10.

Layout Options | Width: Wide Color: