Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03 May 2015, 09:14
softsingapore's Avatar
softsingapore softsingapore is offline
 
Join Date: Sep 2007
New threads not showing in Recent Threads widget

My site has been running Vbulletin for quite a while. There's a little problem with the Recent Threads widget. Most new threads will be reflected in the widget except new threads from a certain sub-forum.

This is the sub-forum that just doesn't show up in the Recent Threads widget -> http://www.soft.com.sg/forum/forumdi...usic-Kopi-tiam

My Recent Threads widget (Latest posts in forum) is on the bottom of the homepage -> http://www.soft.com.sg/

Appreciate if anyone have a solution to solve this.

Thanks!
__________________
www.soft.com.sg - Singapore Music Portal
Reply With Quote
  #2  
Old 03 May 2015, 11:48
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
You could go to vBulletin CMS > Widgets and configure the Recent Forum Posts widget, and make sure it's configured to include that forum. Also I think it works via search, so you could go to the Forum Manager and make sure Posting Options > Index New Posts in Search Engine is set to Yes for that forum.
Reply With Quote
  #3  
Old 03 May 2015, 16:05
softsingapore's Avatar
softsingapore softsingapore is offline
 
Join Date: Sep 2007
Hi kh99

Thanks for your suggestion.

I tried but still didn't work.
__________________
www.soft.com.sg - Singapore Music Portal
Reply With Quote
  #4  
Old 02 Sep 2015, 13:10
softsingapore's Avatar
softsingapore softsingapore is offline
 
Join Date: Sep 2007
I have asked the support at vbulletin.com but they can't figure it too. Anyone with such a problem before?
__________________
www.soft.com.sg - Singapore Music Portal
Reply With Quote
  #5  
Old 02 Sep 2015, 16:09
cellarius's Avatar
cellarius cellarius is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Sven
There's a setting to not have posts in a forum indexed for search. If you exclude a forum from search, it won't show up.
__________________
Please note that there will be no further updates to my addons, especially they will not be upgraded for vB5. I'm leaving vB, since IB choose to go the banana-way yet again.

http://www.roma-antiqua.de
Reply With Quote
  #6  
Old 03 Sep 2015, 08:36
softsingapore's Avatar
softsingapore softsingapore is offline
 
Join Date: Sep 2007
I have checked and every forum is set to "YES".

The mystery continues ....
__________________
www.soft.com.sg - Singapore Music Portal
Reply With Quote
  #7  
Old 06 Sep 2015, 10:15
HM666's Avatar
HM666 HM666 is offline
 
Join Date: Jan 2014
Real name: Len Kaiser
Have you tried to remake the widget and delete the old one? Maybe it just has gone nuts for whatever reason. Sometimes that works. Also if you have recently changed the time frame for posts to show it can sometimes make it go nuts. I've had that happen before myself.

Another thing you might want to try is to clear the cache on your forum. To do that just go to Maintenance > Clear System Cache.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vBulletin CMS Widgets [WIDGET] Recent Threads cory_booth vBulletin 4.x Add-ons 143 10 Dec 2015 18:43



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:08.

Layout Options | Width: Wide Color: