Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24 Oct 2017, 12:04
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
Fresh install and not Style

Hi,
Today, I made a fresh install of ibProArcade, in vb 4.2.5.

I view that, I don't have style in arcade. In others sites (and attach images of thread download) the arcade have a style.
In my site not, not have style, any line, all white...

If needs, I can post a link of my arcade.

Thanks in advanced!
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 24 Oct 2017, 14:06
blind-eddie's Avatar
blind-eddie blind-eddie is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: Tim McGraw
Share your site link please.
__________________
LONG LIVE 3.8 SERIES
National Arcade Competition Club- NACC
Check out my heavily modified ibproarcade with over 45,000 games for you, free of charge!
Exclusive arcade addons, edits and skins were made by stangger5 owner of Next Level Arcade
Reply With Quote
  #3  
Old 24 Oct 2017, 14:27
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
Hi,
In the first time, thank you for your attention and help.

My site

For example, I view this site with other style (no style of website, style of arcade)
Or, like the first screenshot:https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=101554

But reading this subforum, I view others users with her style like me, but I like, if its possible, like indicate.

Again, thank you!
Reply With Quote
  #4  
Old 24 Oct 2017, 16:03
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Did you go into maintenance under Update counters and try rebuilding your style?

--------------- Added 24 Oct 2017 at 16:04 ---------------

It looks fine here. I would suggest clearing your browser cache.
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #5  
Old 24 Oct 2017, 16:34
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
Originally Posted by RichieBoy67 View Post
Did you go into maintenance under Update counters and try rebuilding your style?
At this moment, I made this, but continue view Arcade like before this.

--------------- Added 24 Oct 2017 at 16:04 ---------------

It looks fine here. I would suggest clearing your browser cache.
I clear my browser cache, continue view Arcade like before.
Are you sure about this?
I view my Arcade different that link I indicate in my first post (for example, like this forum )
In the forum of example, I view separation between games with borders and lines, the Title of game, with border and line...)in my forum not (for example)
Sorry if I not explained well.

Again, thank you very much!
Reply With Quote
  #6  
Old 24 Oct 2017, 16:36
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
I believe what you need to do is edit the template "ARCADE_vB4" and add the line:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

directly above:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________


Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #7  
Old 24 Oct 2017, 16:40
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
Originally Posted by MarkFL View Post
I believe what you need to do is edit the template "ARCADE_vB4" and add the line:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

directly above:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Thanks! I added this line, but continue with the same style / appearance, title of games not border/line, for example.

Again, thank you!!
Reply With Quote
  #8  
Old 24 Oct 2017, 16:54
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Did you add that line to the template in the style you are using to view your site?
__________________


Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #9  
Old 24 Oct 2017, 16:55
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
Originally Posted by MarkFL View Post
Did you add that line to the template in the style you are using to view your site?
Yes, correct. In the style that I use en the forum to view my site.

Above
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I have, now, this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Again, thank you!
Reply With Quote
  #10  
Old 27 Oct 2017, 10:45
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
Hello.
I think that its possible I view the issue...

I go to -> Admincp -> Options -> Style & Language Settings -> and set Store CSS Stylesheets as Files? to No
And then, works fine, now, my Arcade have a style.

But I want set store css as file, I view and set my file: /forum/clientscript/vbulletin_css.
Set chmod 777 to this folder and deleted all subfolders and files that have this vbulleting_css folder.

First, turn off "Store CSS Stylesheets as Files" and then turn it back on should recreate the files.

But continue with no style in Arcade.

Only have style if turn off "Store CSS Stylesheets as Files".

Now, I set to no "Store CSS Stylesheets as Files" for if you want view the change.

Like my english its regular... I link 2 images:
This image, its with style but with "Store CSS Stylesheets as Files" set to No


And this image, is with not style, but with "Store CSS Stylesheets as Files" set to Yes

Again, thank you very much!

Last edited by gnrx; 27 Oct 2017 at 10:55.
Reply With Quote
  #11  
Old 27 Oct 2017, 13:21
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Did you set the permissions in the style cache in the clientscript folder to 777?
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #12  
Old 27 Oct 2017, 14:29
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
I set permissions to 777 in this folder:
/forum/clientscript/vbulletin_css

But not view any style cache folder under clientscript folder, your referer to other folder?

Thank you very much!
Reply With Quote
  #13  
Old 28 Oct 2017, 22:34
TheLastSuperman's Avatar
TheLastSuperman TheLastSuperman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael Miller Jr
Cool

Originally Posted by MarkFL View Post
I believe what you need to do is edit the template "ARCADE_vB4" and add the line:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

directly above:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Usually that works, sometimes though it simply needs:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Added to the template, so gnrx, do as MarkFL originally suggested, but also include the additional.css template .

Example:
edit the template "ARCADE_vB4" and add the line:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

directly above:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I bet it works after refresh now, seen this odd situation occur a few times over the years now . Mark make a mental note of that, it's odd but comes into play every so often with the arcade .
__________________
Daddy Does Dios and Figs!
https://www.linkedin.com/in/thelastsuperman - Custom vBulletin Modifications, Styles, and Services.
Need a Host? I recommend URLJet.

Search - Use the search feature to find similar issues/answers.
Information - Include screenshots, copy/pasted error codes, url etc.
Fixed - Please return to your thread/post and let us know how it was fixed!
Thanks - For participating! Click the "Like" on a post if someone helped you!
Reply With Quote
  #14  
Old 28 Oct 2017, 23:44
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
Thanks TheLastSuperman

I made the changes, add the new line additional.css to ARCADE_VB4 template but...not works...

This is my lines above head:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

After thi change I turn off "Store CSS Stylesheets as Files" and view that not work.

In this moment, my forum have this lines in template and turn off "Store CSS Stylesheets as Files", and not have style...

Regards!!
Reply With Quote
  #15  
Old 29 Oct 2017, 00:02
Seven Skins's Avatar
Seven Skins Seven Skins is offline
 
Join Date: Sep 2008
Hi

I used this in 4.2.2 it used to work nicely.
You can copy and paste this in both arcade and arcade_vb4 templates




Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:40.

Layout Options | Width: Wide Color: