Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Stop User Registrations Via A Proxy Details »
Stop User Registrations Via A Proxy
Mod Version: 1.00, by eXtremeTim (Member) eXtremeTim is offline
Developer Last Online: Feb 2008 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.5.0 Beta 1 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 43
Released: 11 Jun 2005 Last Update: Never Downloads: 53
Not Supported  

What this hack does:
This hack will stop users from being able to register on your site using a proxy. This will help to cut down on spamming by stopping people from going around your bans as easily. This by no means will catch every proxy.

Install Info:
Phrases: 1
Plugins: 1

Install time: 1 minute.

There is no version number on this hack since there is really no way to grow this current one. If people see more places they would like proxy checks let me know and I will release additional hacks for these locations.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Check Proxy RBL on New User Registration. DaNIEL MeNTED vBulletin 3.6 Add-ons 258 01 May 2013 03:59

Comments
  #2  
Old 12 Jun 2005, 00:28
C.Birch C.Birch is offline
 
Join Date: Apr 2002
wrong forum tim theres a new one for real plug in's now like this that dont edit any files
Reply With Quote
  #3  
Old 12 Jun 2005, 00:34
eXtremeTim eXtremeTim is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Tim Yarbrough
Opps I missed that one.

My bad.
Reply With Quote
  #4  
Old 12 Jun 2005, 03:28
mholtum's Avatar
mholtum mholtum is offline
 
Join Date: May 2004
Real name: Mike
I dont seem to have a "frontend error messages" type.

I have:
Front-end Redirect
Front-end FAQ/Help

Am I missing something?
Reply With Quote
  #5  
Old 12 Jun 2005, 05:20
eXtremeTim eXtremeTim is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Tim Yarbrough
the error messages one is right below redirect and right above inline moderation.
Reply With Quote
  #6  
Old 12 Jun 2005, 06:55
mholtum's Avatar
mholtum mholtum is offline
 
Join Date: May 2004
Real name: Mike
so it is not: Type: Front End Error Message? It is "Error Message"?
Reply With Quote
  #7  
Old 12 Jun 2005, 07:25
C.Birch C.Birch is offline
 
Join Date: Apr 2002
Originally Posted by mholtum
so it is not: Type: Front End Error Message? It is "Error Message"?
looks like it has theres no longer a Front End Error Message in 3.5
Reply With Quote
  #8  
Old 12 Jun 2005, 16:25
eXtremeTim eXtremeTim is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Tim Yarbrough
Thats strang. Becuase my 3.5 is a fresh install and it still has it as type: Front End Error Message
Reply With Quote
  #9  
Old 12 Jun 2005, 18:55
C.Birch C.Birch is offline
 
Join Date: Apr 2002
i defo dont have onw tim and thats on a total clean install also :S i just have Error Message in there place you said
Reply With Quote
  #10  
Old 12 Jun 2005, 19:58
eXtremeTim eXtremeTim is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Tim Yarbrough
They must have changed it right after it was released or something.
Reply With Quote
  #11  
Old 12 Jun 2005, 20:35
clearchannel clearchannel is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally Posted by mholtum
so it is not: Type: Front End Error Message? It is "Error Message"?
I still have it, in the first release of 3.50 the phrase is Front-End Error Messages

Last edited by clearchannel; 12 Jun 2005 at 20:56.
Reply With Quote
  #12  
Old 12 Jun 2005, 21:16
eXtremeTim eXtremeTim is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Tim Yarbrough
But yes use Error Message instead.

Nvm i did upgrade my bad. Yes on a fresh install it is Error Message.
Reply With Quote
  #13  
Old 12 Jun 2005, 21:54
bigcurt's Avatar
bigcurt bigcurt is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Curtis C.
Hey, I really need this..please..where can I get it working for 3.0.3?
Reply With Quote
  #14  
Old 12 Jun 2005, 22:05
mholtum's Avatar
mholtum mholtum is offline
 
Join Date: May 2004
Real name: Mike
Originally Posted by bigcurt
Hey, I really need this..please..where can I get it working for 3.0.3?
There is a similar No proxy mod for 3.0.x Search is your friend.

http://www.vbulletin.org/forum/showt...light=No+Proxy
Reply With Quote
  #15  
Old 13 Jun 2005, 09:33
j_86 j_86 is offline
 
Join Date: May 2003
Hey

I'm not going to install this mod, I don't have VB3.5b1 yet but mods like this seem to inconvinience AOL users (and some others).

Is it possible to include a check to exclude people on such an ISP? (Check for AOL in the host)?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:02.

Layout Options | Width: Wide Color: